Blikkenslagerarbejde

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe med forskelligt blikkenslagerarbejde.

Blikkenslagerarbejde

Blikkenslagerarbejde

Hos Andersen & Dühring VVS Korsør står vi klar til at udføre blikkenslagerarbejde i en kombination af både gamle håndværksprincipper samt moderne teknikker. Historisk set er blikkenslagerhåndværket et ældre fag med rødder i smedefaget. Dette giver god mening, da fagområdet benytter forskellige metalarter til bl.a. facader, inddækninger, tagrender og nedløb.
Professionelt blikarbejde
Hos Andersen & Dühring VVS Korsør står vi klar til at hjælpe med dine ønsker inden for blikkenslagerarbejde i forbindelse med nybyggeri eller renovering. Vi har mere end 20 års erfaring med forskellige former for blikkenslagerarbejde, og kvalitet er altid et vigtigt parameter for vores arbejde. Vi kan bl.a. hjælpe med følgende blikarbejde:
  • Kvistinddækninger
  • Skorstensinddækninger
  • Skotrender
  • Tagrender og håndlavede nedløb
Du kan bl.a. vælge at få en beklædning og inddækning i zink eller kobber, hvilket giver en både flot og vedligeholdelsesfri løsning. Zink og kobber har en levetid på op til 150 år – og metallerne bliver kun smukkere med tiden! Kontakt gerne Andersen & Dühring VVS, hvis du har brug for hjælp til dit næste projekt inden for forskellige grene af blikkenslagerarbejdet. Vi sørger altid for at benytte de bedste materialer, så du får en kvalitetsløsning, der holder i mange år frem.

VVS

Hos Andersen & Dühring VVS udfører vi VVS-tekniske løsninger af høj kvalitet.

Blik

Vi udfører blikkenslagerarbejde efter traditionelle håndværksmetoder.

Nødudkald

Er uheldet akut ude, kører vi også ud. Ring til os, og vi står klar til at hjælpe.