Varmepumper

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe inden for installation og servicering af varmepumper.

Varmepumper

Bor du i et område, hvor det ikke er muligt at få fjernvarme, er en varmepumpe en god løsning til husets opvarmningssystem.

Med en varmepumpe kan du nemlig spare energi, hvis du opvarmer med el, olie eller naturgas, og en varmepumpe er typisk nem at vedligeholde. En varmepumpe er en billig og klimavenlig løsning, der garanterer store besparelser på varmeregningen. 

Varmepumpeløsninger

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe dig med din kommende varmepumpe. Vi kan hjælpe med både installering og service af din varmepumpe, så du altid er sikret optimal ydeevne og gode temperaturer i din bolig. 

Med en varmepumpe får du både et unikt design og et bedre indeklima, hvor du samtidigt kan spare helt op til 50% på din varmeregning. En varmepumpe anvender nemlig luftens naturlige varme og producerer på den måde varmeenergi hele året rundt til din bolig: Varmepumpen udnytter altså energien fra omgivelserne i husets opvarmningssystem. 

Der findes 3 almindelige typer af varmepumper, nemlig “Luft til vand”, “Jordvarme” og “Luft til luft”. Der er både fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, og man skal bl.a. være opmærksom på, at nogle af varmepumperne også kræver plads udenfor.

Det er vigtigt at vælge den varmepumpeløsning, der passer til ens boligtype, økonomi og behov, og her står Andersen & Dühring VVS altid klar med gode råd og vejledning. 

VVS

Hos Andersen & Dühring VVS udfører vi VVS-tekniske løsninger af høj kvalitet.

Blik

Vi udfører blikkenslagerarbejde efter traditionelle håndværksmetoder.

Nødudkald

Er uheldet akut ude, kører vi også ud. Ring til os, og vi står klar til at hjælpe.