Fjernvarme

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe inden for fjernvarmeanlæg.

Fjernvarme

Antallet af boliger med fjernvarme vokser stødt pga. de mange fordele: Generelt er fjernvarmeløsninger billigere, prisen er stabil, og fjernvarme er godt for miljøet, da varmen bliver produceret på en energieffektiv måde samt er 100% CO2-neutral.

Fjernvarme er nemt og komfortabelt at have i boligen, da anlægget fylder meget lidt og kræver næsten ingen vedligeholdelse. Du er dermed sikret et godt og behageligt indeklima – uden at bekymre dig om, om der er varme på næste morgen.

Fjernvarmeløsninger i Korsør og omegn

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe dig med dit kommende fjernvarmeanlæg. Med mange års erfaring i  fjernvarmebranchen som installatør, underviser samt kontrolinstans for Teknologisk Institut, kan vi både hjælpe med installation og servicering af fjernvarmeløsninger, hvad enten det er i parcelhuse eller større ejendomme.

Hvis dit varmesystem ikke virker optimalt, kan det hurtigt ses og mærkes på varmeregningen, som højst sandsynligt er højere, end den burde være! Vi står gerne til rådighed med den rette, professionelle hjælp og rådgivning, så du er sikret, at dit varmesystem altid er optimeret bedst muligt. Vi sørger for en god dialog sammen med dig som kunde, hvor vi snakker om forventninger, ønsker og behov, så vi kan finde den bedste løsning for dig.

Andersen & Dühring VVS samarbejder med SK Forsyning, der bl.a. varetager fjernvarmeforsyning i Slagelse Kommune. Du kan læse mere om vores prisaftaler og samarbejde med SK Forsyning på deres hjemmeside her.

VVS

Hos Andersen & Dühring VVS udfører vi VVS-tekniske løsninger af høj kvalitet.

Blik

Vi udfører blikkenslagerarbejde efter traditionelle håndværksmetoder.

Nødudkald

Er uheldet akut ude, kører vi også ud. Ring til os, og vi står klar til at hjælpe.