Naturgas

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe inden for naturgasanlæg.

Naturgas

Naturgas er et fossilt brændsel ligesom olie og kul, og naturgas er den tredjestørste energikilde på verdensplan. Ca. 16% af de danske husstande har i dag et gasfyr, som bl.a. bruges til opvarmning af boligen, til forbrugsvand og til gaskomfurer. 

Selvom der findes bedre alternativer inden for miljøet, er udledningen af CO2 under afbrænding af naturgas kun omkring halvt så høj, som den er ved afbrænding af olie eller kul. Det betyder, at naturgas er det mest miljøvenlige af de fossile brændstoffer. 

Naturgasløsninger

Hos Andersen & Dühring VVS står vi klar til at hjælpe med dit naturgasanlæg. Med mange års erfaring hjælper vi med vedligehold og optimal drift af dit naturanlæg, så det altid virker korrekt og efter hensigten. 

Når man opvarmer med naturgas, udledes der mindre CO2 end ved opvarmning med olie. Forsyningen af naturgas foregår via rørledninger i jorden og er dermed altid stabil, så på den måde slipper du for at tænke over leverancer til fyret.  

Naturgas er dog ikke en miljøvenlig løsning – men det er ikke altid, at det er en økonomisk eller praktisk mulighed at varme boligen op ved hjælp af vedvarende energiformer som solceller og varmepumper. Her er naturgas den mest miljøvenlige løsning inden for de fossile brændstoffer. 

For at sikre optimal drift er det en god idé at få efterset anlægget hvert eller hvert andet år samt være opmærksom på automatisk varmeregulering og sommerdrift – og det står vi hos Andersen & Dühring VVS selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig i!

VVS

Hos Andersen & Dühring VVS udfører vi VVS-tekniske løsninger af høj kvalitet.

Blik

Vi udfører blikkenslagerarbejde efter traditionelle håndværksmetoder.

Nødudkald

Er uheldet akut ude, kører vi også ud. Ring til os, og vi står klar til at hjælpe.