Om os

Andersen & Dühring VVS ApS er stiftet i 2021 efter lang tids ønske om at drive en familieejet VVS-virksomhed.

Mere end 20 års erfaring inden for VVS-branchen

Michael Andersen har over 20 års erfaring som blikkenslager og blev i år 2000 færdig som autoriseret VVS-installatør. Han har i 7 år undervist VVS-installatører på Erhvervsakademi Sjælland i fagene fjernvarme, indregulering af varmeinstallationer, gascertifikat samt i vand- og afløbsinstallationer – alle fag, der skal bestås for, at de studerende kan opnå VVS-autorisationen.

SK Forsyning

Andersen & Dühring VVS samarbejder med SK Forsyning, der bl.a. varetager el-, vand- og fjernvarmeforsyning i Slagelse Kommune. Se vores aftaler under “Find din VVS’er” på SK Forsynings hjemmeside.

Læs mere om SK Forsyning her.

Baggrund

Michael har været udpeget som kontrollant for Teknologisk Instituts Fjernvarmeordning, hvor han har udført kontrol på den energioptimering og servicering af fjernvarmeanlæg, som der er blevet udført i forhold til Teknologisk Instituts FJR-ordning.

Senest har Michael været ansat som fagkonsulent i Tekniq Arbejdsgiverne, hvor han har været med til at udarbejde VVS- og energiuddannelsen, som den er opbygget i dag, samt været projektleder i henholdsvis Øresundsmesterskaberne, som er en landskamp mellem Danmark og Sverige i blikkenslagerarbejde, og Skills Danmark for Energispecialister, som er et Danmarksmesterskab for lærlinge i VVS-branchen.

Annette Dühring er uddannet kontorassistent og vil være ansvarlig for bogholderiet.

Anden generation er på vej til virksomheden, idet en af sønnerne er i lære som blikkenslager.